Er zijn vele problemen in de voedsel industrie en glastuinbouw met vervuild water, bijvoorbeeld met wortelziektes, virussen, bacteriën, algen, gewasbeschermingsmiddelen en soms ook meststoffen. Er zijn ook diverse methodes om water te ontsmetten en/of te zuiveren.


Met de B.A.A.S. basis wordt het water ontsmet en eventuele residuen verwijderd. De B.A.A.S. complete wordt met behoudt van meststoffen het water gezuiverd en wordt het natuurlijk zuurstof evenwicht in het water hersteld.
De B.A.A.S. complete zorgt voor een zuurstofrijk water, en creëert hiermee een situatie dat het natuurlijk afweersysteem stimuleert. Biologisch afbreekbaar materiaal uit het water wordt versneld afgebroken, hierdoor wordt er na het zuiveringsproces minder zuurstof verbruikt. En blijft er meer zuurstofrijk water over.


Met de B.A.A.S. complete wordt er gezorgd dat het aangeboden water wordt gezuiverd en weer kan worden hergebruikt. De B.A.A.S. complete kan worden geplaatst bij of voor een UV. Het is mogelijk om de waardes uit te lezen in een computer.
De B.A.A.S. complete behandeld het water met:
- B.A.A.S. basis
- H2O LEEGO
- Ozon

Het zuiveren van het water door middel ozon en LEEGO  Het zuiveren van het water door middel ozon en LEEGO

Het beluchten van water voor in de bassinsIn uw bassin het beluchten van het water en doden van algen door middel van SoundHet beluchten van de watersilo's voor de visteelt

Download hier onze folder (folder alleen in het Engels).